RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig avtale for DynaPel (Ny:)

Sist oppdatert:
En bilprodusent fra Singapore har lagt inn en ordre på 34 SteadyEye enheter. Dynapel beskriver ordren som et viktig steg mot flere ordre. Dynapels SteadyEye enheter vil bli integrert i de innvendige overvåkningssystemene til politiet i Singapore sine biler
(Ny: Med kommentarer fra Tore Formo)

DynaPel Systems melder idag at de har sammen med sin asiatiske samarbeidspartner mottatt sin første ordre på 34 SteadyEye enheter. Med DynaPels video stabiliserings løsning, vil bilprodusenten løse problemet med ustabile videoopptak fra politiets biler.

I meldingen fra DynaPel Inc kommer det frem at dette er det første ordren de mottar etter at de var til stede under et sikkerhetskonferanse i Singapore tidligere i år.

Vil ikke ut med prisen

Tore Formo, finansdirektør i Dynapel, sier til iMarkedet at de er fornøyd med å komme inn i et markedet de har satset på å nå. De ser det som et spennende segment, og håper at de gjennom denne avtalen kan få flere ordre. De ser det er muligheter for å få innpass ikke bare hos politiet, men også ved flere offentlige etater hvor det er behov for videoovervåkning.

Finansdirektøren i DynaPel kunne ikke si hva ordren var verdt, siden de har avtalt med sin samarbeidspartner å ikke gi kommentarer rundt prisen på enhetene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere