RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig avtale til Captura

Sist oppdatert:
Selskapet har fått enda et globalt gjennombrudd etter å ha landet en storkunde.
En av verdens største operatører av helikoptertjenester, CHC Helicopter Corporation, skal benytte seg av Capturas tjenester.

- Dette er en viktig avtale med et betydelig potensial og det markerer enda et globalt gjennombrudd for Captura. Vi har allerede vist stor leveringsdyktighet på det internasjonale markedet, blant annet ved implementering av mobile løsninger i New Zealand og Australia, sier konsernsjef Jan Hansen i Captura.

Captura har skaffet seg stadig flere internasjonale kunder etter børsnoteringen i fjor.

Mobile løsninger er allerede implementert for CHC i Stavanger og Amsterdam. Dette har ført til at samarbeidet nå utvides til alle land hvor CHC-konsernet opererer. CHC er representert i 34 land, og har 64 helikopterbaser med 3.400 ansatte og opererer totalt 300 helikoptre.

- Avtalen med CHC bringer oss videre ut på verdenskartet. I løpet av 1-3 år anslås potensialet for denne avtalen til om lag 20 millioner kroner, forutsatt at utrullingen skjer i henhold til forventning. CHC følger en meget aggressiv vekststrategi. Det kan medføre at
avtaleverdien også kan øke på sikt, sier Jan Hansen, konsernsjef i Captura, sier Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere