Viktig med design og stil

VERONA (TV 2 Nettavisen): Italiensk design og stil er gjennomført når italienerne inviterer til vinmesse. - Vi må ha litt stil, smiler Dr. Ernesto Majocchi i San Pellegrino.

11.05.04 08:29

Italia er kjent for god mat og vin. Det vitner interessen for den store vinmessen i Verona om. Men det er ikke bare vin som presenteres her. Vann er også viktig om du skal servere et godt måltid med stil.

En ny verden
- Når folk smaker vårt vann til en god vin, åpner det seg en ny verden, påstår Dr. Ernesto Majocchi, som har ansvaret for San Pellegrinos salg i Europa. Han har latt kundene være med på en vann- og vintest for å teste hvilket vann som smaker best til vin.

- Vi vil selge vann slik man selger vin. Vi vil være der folk lever, vi vil ha glede og vennlighet, smiler italieneren.

Fra hele Europa
Det kommer tilreisende fra hele Europa til vinmessen i Verona, Vinitaly 2004. Her er en rekke ulike stands. Noen minner om småkoselige restauranter med levende lys på bordet. Andre holder den rene, litt sterile, men moderne stilen.

San Pellegrino er på messen for å markedsføre sitt vann og utformingen av standen er ikke tilfeldig.

- Vi vil vise den vennlige, italienske levestilen, italiensk design og italiensk mat med god kaffe og vin - og godt vann, forteller Majocchi.

Foto: Ågot C. Nilssen/TV 2 Nettavisen

Er fornøyd

- Her skal folk komme og finne ro, slappe av for alt maset utenfor, fortsetter han, og er fornøyd med det hvite, stilrene innventaret der folk kan sette seg ned og få en liten matbit.

Kelnere går rundt og serverer småretter som er lekkert tilberedt og dekorert med blomster. De passer også på at du har riktig vin til den aktuelle matbiten.

- Det er viktig med stil, smiler Majocchi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.