RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil be for homofile, slik som med Hundvin

Sist oppdatert:
Pastor i pinsebevegelsen Jan-Aage Torp oppfordrer kristne til å bruke bønnen som våpen i kampen mot homoseksuell propaganda.

Det var tidligere i uken av Pastor Oslokirken, Jan-Aage Torp, gikk ut i Norge IDAG og oppfordret kristenfolket til bønn mot det han kaller homofil propaganda. Torp mener at enkelte av homoelitens representanter jobber bevisst med å infiltrere holdningene i samfunnet.

Snille kristne
- Skal "snille" kristne godta at dette pågår, eller bør vi ta våre åndelige våpen i bruk for å "be ut" fra sine stillinger disse homofile barrikadestormerne, spør Torp i sin spalte i kristenavisen Norge IDAG, skriver Bergensavisen.

- Vi ber om at de skal miste sitt homofokus og sin innflytelse. Ta for eksempel det som skjedde med Mia Hundvin. Da hun var lesbisk samboende, var hun et sterkt symbol for homobevegelsen. Da hun ble sammen med en mann og ble mor, mistet hun sitt homofokus, sier Torp til BA.

Ba for Mia
Mia Hundvin var en av personene som Torp kaller for homoeliten, da hun hadde et forhold til Camilla Andersen ba mange for henne.

- Ja, jeg vet at det var mange som ba for henne, slik som vi nå vil be for andre homofile, sier Torp.

Torp har tatt utgangspunkt i ei liste over homofile med innflytelse som ligger på nettstedet www.gaysir.no.

På listene over homsene og lesbene er Bjarte Hjelmeland og Kim Friele de eneste bergenserne som det vil bli bedt for på oppfordring fra Torp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere