*Nettavisen* Nyheter.

Vil bytte Zlatan mot Fabregas

Foto: Sean Dempsey (Pa Photos)

Barcelona har en plan.

18.05.10 13:00

Tirsdag skrev The Sun at Barcelona for første gang, etter år med flørting, kommer til å komme med et konkret bud til Arsenal på Cesc Fabregas.

Den rapporten støttes av den spanske sportsavisen El Mundo Deportivo, som har hovedkontor i Barcelona. Ifølge avisen kan Barcelona tenke seg å tilby Zlatan Ibrahimovic i bytte mot Fabregas.

Wenger er Zlatan-fan
Arsenal-manager Arsène Wenger skal være en stor fan av det svenske ballgeniet, og overveier for alvor å gå med på en byttehandel. Årsaken som oppgis er at Wenger vil omstrukturere angrepsspillet til Arsenal slik at laget blir mer farlig innenfor 16-meteren.

Wenger var allerede i 2001 i Malmö for å se Zlatan spille, og svensken var i London for å prate med Wenger.

Fabregas (23) har tidligere sagt at om han forlater Arsenal, så er det for å gå til Barcelona. Han har også sagt at han ønsker å avklare sin fremtid innen fotball-VM starter.

Surt for Zlatan
Zlatan på sin side har ikke overbevist i Barcelona etter overgangen fra Inter i fjor. Svensken gikk til Barcelona for å kunne vinne Champions League, og det må ha fortont seg ekstremt surt for svensken da Inter slo ut Barcelona i semifinalen.

Arsenal er for øvrig svært nær å ferdiggjøre overgangen til den marokkanske landslagsspissen Marouane Chamakh. Bordeaux-spilleren er i London for medisinsk test og de siste forhandlingene.

Sportspill.no: Dagens oddstips

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.