RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil DNA-teste liket

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Mannen som mener han er far til Anna Nicole Smiths barn gir seg ikke selv om Smith er død.

Anna Nicole Smith har hatt mye å stri med i tiden før hun døde. Sønnen hennes Daniel døde av en overdose for fem måneder siden. I tillegg har Smith vært preget av en farskapssak i forbindelse med hennes fem måneder gammel datter Dannielynn Hope.

Fotograf Larry Birkhead påstår nemlig at han er den biologiske faren til Anna Nicole Smith sin datter Dannielynn. Men Smith hevdet derimot at Howard K. Stern, som var hennes kjæreste, er faren til Dannielynn. Stern er også oppført som faren i fødselsattesten til Dannielynn.

DNA-prøve av liket
Nå har fotografen Larry Birkhead har gått rettens vei. På onsdag, dagen før Smith døde, ble Smith beordret av en dommer til å avgi en DNA-test i forbindelse med farskapssaken. I tillegg må hennes datter avgi DNA-test innen 21. februar.

Deborah Opri, som er Birkheads advokat, sa bare noen få timer etter dødsfallet at hun ønsker å ta en DNA-prøve av liket til Smith.

Anna Nicole Smiths advokat, Ron Rale, kaller dette skandaløst.

- Dette er det laveste nivået man kan komme, sier han, ifølge People.

Rettslig høring
Det skal ha blitt planlagt en ekstraordinær rettslig høring i forbindelse med farskapssaken allerede fredag, ifølge magasinet People. Høringen vil skje i Los Angeles.

Anna Nicole Smith ble funnet livløs på et hotellrom på Seminole Hard Rock Hotel & Casino i Florida. Hun var på hotellet sammen med sin kjæreste. Les mer her.

Fakta:

1967 Anna Nicole Smith blir født 28. november i Houston Texas.

1986 Anna Nicole Smith føder sitt første barn Daniel Wayne Smith

1993 Anna Nicole Smith blir julemodell for H&M

1994 Anna Nicole Smith gifter seg med oljemilliadæren J Howard Marshall. Hun er 27 år gammel mens han er 89.

1995 I august blir Anna Nicole Smith enke og havner i krangel med Marshalls slekt om både penger og Marshalls aske. Samme året blir Anna Nicole Smith anklaget for å ha utnyttet sin barnepike Maria Antonio Cerrato som sexslave.

2006 I mai ble det slått fast i den amerikanske høyesterett at arvestriden mellom Smith og Marshalls slektninger skal avgjøres av en domstol i delstaten California. I september føder Smith en datter, Dannielynn Hope. Tre dager senere dør hennes sønn Daniel av en overdose.

2007 8. februar blir Anna Nicole Smith funnet livløs på et hotell i Florida.

(Kilde: Aftonbladet).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere