RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du bli en superstjerne?

Sist oppdatert:
En ny tilleggspakke til fenomenet «The Sims» er i hyllene, og her er vår mening.

Det har igjen kommet en utvidelsespakke til ’’The Sims’’, og denne gangen er temaet kjendisverden. Målet er å bli en superstjerne med alt det innebærer. Her opplever du å ha fans løpende etter deg og fotografer som gjør alt for et bra bilde. Er du villig til å gi alt for å bli det neste kjendisfenomenet?

I «The Sims: Superstar» er det masse nytt som letter den stressende superstjernetilværelsen. Her finner du en oksygenbar, fallskjermhoppsimulator, til og med parabol til tv’n din er inkludert, så nå kan du kose deg med fire nye kanaler. Nødvendig? Vel¿. Nei. Du har nemlig ikke mye tid til å slappe av. Hvis simmen din ikke besøker Stjernebyen med jevne mellomrom daler statusen hans/hennes, og er det noe du ikke vil så er det det! For figuren din elsker selvfølgelig tilværelsen som ettertraktet modell, filmstjerne eller musikkstjerne, utvidelsespakkens tre karrierevalgene (de gamle, som for eksempel hundefrisør, er selvfølgelig fortsatt på plass).

For å skaffe stjerner i superstjernekarrierene må du først bruke et par timer foran speilet og få litt karisma. Så er det bare å ringe agenten din, få han til å sende en bil, og farte avgårde til drømmenes by. Selvfølgelig kan man ikke bare brase inn i et musikkstudio og spille inn en cd, du må begynne på den lokale karaokebaren. Her er det bare å fyre av et par blaute vitser eller en kjent poplåt og håpe at noen oppdager akkurat deg! Etterhvert som du får flere stjerner åpnes flere muligheter. Blant annet kan man spille inn en plate, såpeopera eller ta et par bilder for en reklame. En ting skal du vite, det skal ganske mye hardt arbeid til for å klatre helt til topps på stjernestigen. Det hjelper ikke med talent, du må også ha kjendisvenner, og de er ikke helt enkle å få tak i!

«The Sims: Superstar» er som de andre pakkene underholdende i en uke eller to, men så blir det samme om igjen og om igjen. Da ender det som oftest med at du bare legger bort spillet (jeg gjør i hvert fall det), og tenker at «Jaja, hva mer kan man forvente? Det har tross alt skjedd med alle de siste tilleggspakkene». Men en ting skal være sagt, at de første dagene er det knakendes morsomt og spennende. Se om du klarer å få en stjerne til, og en etter der igjen, også enda en etterpå. Sjekke ut de nye møblene, tapetene og gulvene og leke deg litt med personligheter, klær og utseende. Kort sagt; en altfor kortvarig glede, men i hvert fall en super kortvarig glede!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere