RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Photographer: Paul Weaver (Side2)

Vil du bli modell?

Jakten på årets flotteste brillebruker er i gang.

(SIDE2): Nok en gang skal optikerkjeden Specsavers kåre årets brillemodell. Førstepremien er en modellkontrakt med London-byrået Storm, og alle gutter og jenter over 18 år kan delta.

Meld deg på her!

Norsk tredjeplass
I fjor ble Elisabeth Myhrvold (19) kåret til Årets Brillemodell i Norge. Sammen med gutter og jenter fra Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Irland og Nederland konkurrerte hun i den internasjonal finalen i London, og endte på en velfortjent tredjeplass.

Myhrvold imponerte dommere og kjendiser med sin selvsikre, og flotte gange på catwalken, og var faktisk eneste ikke-britiske deltakeren på pallen.

- Jeg er meget fornøyd. Jeg var den eneste nordiske deltakeren på pallen, og det viktigste er faktisk ikke å vinne, men heller å bli lagt merke til av folk i bransjen, sa hun til Side2 etter finalen i London.

Les hele saken her: - Hun er mye penere i virkeligheten

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Stil og personlighet
Spescsavers gjennomfører konkurransen med Side2. Til den nasjonale finalen i Oslo velges 10 finalister av en jury bestående av blant andre designeren Fam Irvoll.

- Vi jakter på gutter og jenter med stil og personlighet og som kler briller, sier jurymedlem Fam. Irvoll, i en pressemelding.

Den norske designeren er selv brillebruker, og Side2 møtte henne da hun var på et fotoshoot for optikerkjeden. Fam har nemlig plukket ut sine fem brillefavoritter, og hun skal også designe et brilleetui som vil komme for salg i Specsavers butikker.

- Jeg har valgt ut de som ligner mest på den stilen jeg liker på briller. Det er retro 80- og 90-tallsbriller. Det er veldig kult!, sa Fam. om brillene hun hadde valgt ut.

Les hele saken her:Selvsagt valgte hun retro

En representant fra modellbyrået Storm vil også sitte i juryen. Storm er byrået som oppdaget blant andre Kate Moss, og de representerer også toppmodellene Cindy Crawford og Eva Herzigova.

Finale i London
Alle som ønsker å bli «Årets brillemodell 2010» kan melde seg på til Specsavers innen 13. august.

Den norske vinneren får en gratis helg for to i London og deltagelse i den internasjonale finalen. Her konkurrerer finalistene om en modellkontrakt med London-byrået Storm og en alt-inkludert-ferie til St. Lucia i Karibia.

Se bilder fra fjorårets kåring nederst i saken!

- Ser etter et forbilde
Mange lurer kanskje på om de må være brillebrukere for å delta i konkurransen. PR-og kommunikasjonsansvarlig i Specsavers, Elin Skjærven Skandsen, forklarer at man ikke trenger å ha synsfeil for å melde seg på.

- Man må ha briller på seg på bildet man sender inn, men man kan bruke briller med glass. Men vi ønsker å finne en person som synes det er stas å bruke briller, for han eller hun skal jo være et forbilde, sier hun.

Hun fortsetter:

- Vi ser ikke etter catwalkmodeller, men en person med fin personlighet som kan være en rollemodell, sier hun.

Konkurranse er blitt kjørt i Storbritannia i 15 år, og handler om mer enn bare å finne et vakkert ansikt.

- Vi ønsker å avlive brilleslangeoppfatningen, og stoppe mobbing, for det er jo slik at briller har jo ikke alltid vært kult. Så vi ønsker å gjøre briller til en moteartikkel, forteller Skjærven Skandsen.

Meld deg på her.

SE BILDER FRA FJORÅRETS KÅRING HER:

2528

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere