RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du bli revystjerne?

Fra NM i revy
Fra NM i revy (Norsk revyfestival)
Sist oppdatert:
Da sender du ditt bidrag til Revyfestivalen, NM i revy, innen 1. mars. Faller din gruppes bidrag i smak hos juryen, er du i finalen på Høylandet lørdag 7. juli og i TV 2s dokumentar om festivalen.

I år feirer Norsk Revyfestival på Høylandet 20 års jubileum. Komikerne Rune Andersen og Øyvind Angeltveit er blant de som har fått sine gjennombrudd i NM i revy.

Storinnrykk
Det ventes mange tusen revyelskere til humorbygda Høylandet i perioden 4. til 8. juli. Hundrevis av revyskuespillere skal konkurrere om de 5 NM-prisene. Over 23 000 billetter vil bli solgt til de mange revyforestillingene som spilles i to enorme sirkustelt, det største med plass til 2 500 publikummere.

TV 2 følger finalistene
Nytt av året er at TV2 vil følge flere av revymiljøene som melder seg på til konkurransen. I en stor TV-dokumentar om årets revyfestival, vil hovedpersonene være revyskuespillere fra ulike deler av landet. De vil bli fulgt fra forberedelsene hjemme før de drar til Høylandet til siste finaleforestilling med prisutdeling lørdag 7. juli.

- Unik mulighet
- Dette er en unik mulighet for de som ønsker å profilere sitt revymiljø, sier Lornts Mørkved i Norsk Revyfestival til tv2.no.

Revyfestivalen er en gigantisk folkefest som har utviklet seg til å bli et av Norges største kulturarrangement. Det er ikke bare revyforestillinger og konkurranser, men kurs i alt fra monologkurs for damer til skuespillerteknikk og pyrokurs. Noen av Norges meste rutinerte fagfolk er kursholdere, og effekten av opplæring gjennom disse 20 åra har vært merkbar. I fjor uttalte jurymedlemmene Jon Skolmen og Tove karoline Knutsen at nivået på deltagerne var svært høyt.

Påmelding skjer her innen 1. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere