RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du date en millionær?

Sist oppdatert:
Tro det eller ei - amerikanske datingnettsteder spesialiserer seg på nettopp det.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Amerikanske millionærer er ettertraktede ungkarer. Og det finnes flere nettsteder som spesialiserer seg på å spleise folk som søker millionærdater med disse dateklare rikmennene.

NA24 - din næringslivsavis

Ikke tid til å sjekke
En av de største sidene er Millionairematch.

Den ble etablert av en entreprenør fra Silicon Valley som ikke hadde tid til å gå på puben for å skaffe seg damefølge, skriver Forbes.

Siden har i dag hele én million brukere. Skuespilleren Charlie Sheen var en av dem i flere måneder, men forsvant fort da hans identitet ble avslørt.

Krever millioninntekt
Sugardaddy er et annet alternativ om du som kvinne søker en rik mann:

Kravet for de mannlige medlemmene er nemlig at de har en årsinntekt på over en million dollar, eller i underkant av 5,5 millioner kroner.

Nettstedet har i dag 250.000 medlemmer.

Populær dokusåpe
Amerikansk fjernsyn har i den senere tiden også slengt seg på datebølgen. I januar startet dokusåpen «Millonaire Matchmaker», der rike amerikanske menn spleises med passende kvinner med både «hjerne, stil og skjønnhet».

Dokusåpen, der Patti Stanger innehar hovedrollen, har blitt en suksess. Stanger driver selv et lignende datingfirma i Los Angeles, med 10.000 medlemmer, der medlemskapet for kvinner er gratis.

Hun presiserer at det ikke er golddiggere som søker disse mennene, men kvinner som søker et gammeldags og tradisjonelt forhold, der kvinnene kan stelle hjemmet, mens mannen pleier sin karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere