RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du date en yngre mann?

(Crestock)
Sist oppdatert:
Er du lysten på å velge under din egen alder, bør du lese dette først.

(SIDE2): Demi More, Madonna og Camron Diaz er alle kjent for å date yngre menn, og det er jo egentlig forståelig nok. Det er nemlig mange fordeler med yngre menn, som blant annet at de ofte er mer selvhjulpne, de er åpne for nye ting og ikke minst er de mindre tilbøyerlige til å være utro. Unge menn kan være fantastiske, og ha mye å tilby den rette.

Dersom du har lyst til å gjøre som mange av kjendisene og kaste deg ut i havet med de unge fiskene, er det et par ting du bør ha i minnet, skriver journalisten C.J. Arabia i en artikkel i Happenmag.com.

Side2 Match: Søk etter en ung kjæreste her!

Ikke avslør alt
I og med at du er eldre har du mer livserfaring, og dermed sikkert fler forhold, «breakups», fæle historier og kanskje til og med fler skilsmisser enn han. Din nye, unge flamme har hverken behov for eller lyst til å høre om alle dine negative tanker og erfaringer rundt tidligere forhold.

Den amerikanske ekteskapsrådgiveren Vanessa Marsot kaller det «din hemmelige hage», og sier man skal nyte nåtiden og fremtiden, og kvele lysten til å avsløre alt fra din fortid.

Ikke bry deg om andre
Det kan være vanskelig å ignorere sladder, kritikk og dømmende mennesker, men du kan ikke leve livet ditt i henhold til hva andre sier og mener. En amerikansk TV-produsent har følgende visdomsord å komme med:«Noen ganger ser verden på en eldre kvinne som dater en yngre mann og tenker at hun er redd for å forplikte seg, eller nyter det å leke rundt med guttene. Ignorer disse menneskene. Tenk heller på hvem av dere som faktisk har det moro».

Velg og vrak blant yngre menn på Norges største datingsamfunn!

Sjokket over alt det nye
Ettersom vi blir eldre har vi en tendens til å falle inn i de samme rutinene. Vi går på de samme resturantene, de samme treningstimene, de samme butikkene, hører på den samme musikken og så videre. En yngre mann gir deg den perfekte anledningen til å bryte det monotone mønsteret.

- Heng deg på din yngre venns energi og bli med på hans eventyr, anbefaler den prisvinnende psykologen Dr. Joel D. Block.

Din nye, unge og sexy venn vil nemlig introdusere deg for masse som du ikke egentlig kjente til eller visste at du kom til å like. Dette kan være alt fra en ny sport til mat, restauranter og band du aldri har hørt om. Ikke vær redd for å gå ut av din komfortsone og la han lære deg noen nye triks.


Suksess i arbeidslivet
Ikke la det faktum at du har mer suksess på jobben enn han, ødelegge for deg. Det er jo bare helt naturlig at du har kommet lengre, for du har jo vært i arbeidslivet lengre. Arabias forteller at hennes gode venn Janet er sammen med en mann som er ti år yngre enn henne.

Da Arabia spurte han om han ikke ble forlegen med tanke på Janets suksess i arbeidslivet svarte han følgende: «Ikke i det hele tatt - jeg synes bare det er sexy». Dersom han hadde villet være sammen med en ung jente som akkurat hadde begynt livet, kunne han godt ha vært det. Han var i steden sammen med Janet som hadde hatt suksess på jobben, fordi han elsket henne og respekterte hvor hardt hun hadde jobbet for å komme så langt.

Mange unge menn vil bli tiltrukket av deg nettopp fordi du er moden og har suksess - så vær stolt av deg selv.


Gled deg over ditt seksuelle høydepunkt

Menn når sitt sexuelle høydepunkt tidlig i 20-årene, mens kvinner er der fra 35 til 40-årsalderen. Derfor er det helt naturlig at yngre menn vil være interessert i eldre kvinner, og omvendt. Dere er jo begge på topp seksuellt sett.

«En yngre mann er selve definisjonen på villig og interessert», sier forfatteren Lynn Snowden Picket, og legger til at hun ofte glemmer at hennes egen mann er 13 1/2 år yngre enn henne selv. «Eldre menn hevder at det er de som kan alle triksene og er erfarene i sengen, men dette hjelper ikke det døyt dersom de ikke har ork nok til å gjennomføre akten etter en middag og en halv flaske vin», legger Snowden Picket til.

Overveier du altså en yngre mann, så er det vel bare å hive seg ut i det. Tenk i hvert fall ikke på hva andre måtte mene, for du må sørge for at du har det bra.

Velg og vrak blant yngre menn på Norges største datingsamfunn!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere