*Nettavisen* Nyheter.

Vil du date Janne?

Møt henne og andre utvalgte Side2-datere her

15.04.11 14:46

(SIDE2): På Side2 Date finner du alle typer mennesker, og det er garantert noen som på utkikk etter det samme som deg. Chat, flørt, date, bli venner og diskuter. Her forteller fire brukere om hvorfor de benytter seg av Side2 Date, og de har svart på følgende spørsmål:

1. Hvor lenge har du brukt Side2 Date?

2. Hvorfor bruker du det?

3. Hvem er du?

4. Hvem søker du?

Miriam Borglund ( miriam1982)

Klikk på bildet for å forstørre.

1. Jeg har brukt Side2 Date i rundt 3 år, med en pause på 6 måneder i fjor.

2. Jeg bruker Side2 Date for å møte nye mennesker og selvfølgelig med håp om og finne «Mr. Right».

3. Jeg er en snart 24 år gammel jente som opprinnelig kommer fra Tromsø, men jeg har bodd i Oslo i 9 år. Jeg trives kjempegodt her og jeg jobber som trainee i et reisebyrå. Jeg elsker jobben min siden reising også er en hobby. Jeg er ute på byen og danser så og si hver helg, og liker også å trene eller sitte på kafè.

4. Jeg søker en gutt som viser seg å være den rette for meg og jeg den rette for ham.

Cathrine Andersen( cattypuz)

Klikk på bildet for å forstørre.

1. Jeg har vært medlem i ca 2 uker nå

2. Jeg er medlem fordi jeg er singel, og dette er en ny og gøyal metode å møte nye mennesker på. Ble tipset av en venninne om Side2 Date, og jeg angrer ikke på at jeg meldte meg inn. Man har jo ingenting å tape på det.

3. Jeg er snart 24 år, studerer, har en datter, og liker å trene. Ellers finner jeg på mye sprell med venninnene mine;)

4. Jeg søker egentlig ikke noe spesielt, men det hadde jo vært gøy å møte en gutt/mann som deler de samme interessene som meg, og som er høy og kjekk.

Janne Michelle Holm ( michellepuz)

Klikk på bildet for å forstørre.

1. Jeg har brukt Side2 Date til og fra i ca. 2 år nå. Før var det litt tidsfordriv, da ville jeg snakke med noen uten og måtte gå ut og bli kjent med noen etter jobb og skole. Bruker det mer nå som jeg er singel.

2. Jeg bruker Side2 Date fordi jeg er nysgjerrig og ikke vil gå glipp av det om HAN er her. Jeg har møtt noen hyggelige mennesker her som jeg nok aldri ville møtt uten Side2 Date, og jeg har fått noen nye venner som jeg rett som det er treffer på.

3. Jeg er en veldig sosial person og elsker å treffe nye mennesker, men ikke bare på fylla på byen. Side2 Date har litt av alt, både de unge og useriøse, og de spennende personer som man virkelig kan føre en samtale med.

4. På profilen min så legger jeg ikke skjul på at jeg søker den rette, men jeg er ikke desperat på noen måte. Vet ikke om jeg treffer han her inne, men utelukker det i alle fall ikke. Jeg har flere venninner som også er her, så det er en sosial greie mellom oss også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag