*Nettavisen* Nyheter.

Vil du dele seng med disse to?

I sommer trenger du ikke nøye deg med Hilton-familiens hoteller.

(LXUS.no) Har du alltid drømt om å bo, feriere og feste som Paris og Nicky Hilton? Nå har du muligheten.

I sommer trenger du nemlig ikke ta inn på et Hilton-hotell for å føle nærhet til de unge arvingene og resten av familien. Har du 2,8 millioner kroner å avse kan du nå tilbringe sommeren i The Hamptons i ekte hotellarving-stil.

Klikk på bildet for å forstørre.

ANDRE PLANER: Paris og Nickys lillebror Barron og foreldrene Kathy og Rick har heller ikke tenkt seg til The Hamptons i år. Foto: VALERIE MACON (SCANPIX)

LES OGSÅ:
En milliard for ambassade-nabo
Her er det best å være mann

Paris og Nickys far Rick Hilton har nemlig lagt ut feriehuset i Water Mill for leie i sommer. Det 930 kvadratmeter store hjemmet har seks soverom, syv bad og et ekstra toalett, oppvaret basseng, deilig, stor tomt som skjuler seg bak høye hekker, stor stue med peis og litt glorete interiør.

Men vær på vakt...

Dersom det kribler i sjekkheftet nå og du er like ved å kaste deg over telefonen til utleiemegleren, bør du imidlertid lese dette først: Ikke alle som har leid Hilton-familiens eiendom i The Hamptons har vært like fornøyde, og skrekkhistoriene har fått ben å gå på.

Ifølge Luxist skal de som leide stedet i 2007 for 2,45 millioner kroner ha hevdet at stedet var i elendig forfatning. Huset ble imidlertid leid ut sommeren 2008 også, og hittil har ingen skrekkhistorier sett dagens lys fra den sommersesongen.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.