RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du feste med Paris?

Sist oppdatert:
Vil du feire inngangen til 2008 med Paris Hilton og resten av kjendiseliten, har du sjansen nå.

(SIDE2): De fleste har vel allerede lagt planer for nyttårsaften som bare er åtte dager unna, men skulle du mot formodning fortsatt være planløs, kan dette være sjansen du har ventet på.

På eBay kan du nå nemlig sikre deg billetter til Paris Hiltons fest på berømte Club LAX i Las Vegas. Billettene ligger ute som en vanlig auksjon, og fans kan by for å sikre seg billetten. Foreløpig er budet oppe i 2700 dollar, noe som tilsvarer rundt 14.773 kroner.

Her kan du by selv!

Og det er ikke noe tull, det er nemlig Paris selv som står bak auksjonen. Den er en del av moren Kathy Hiltons veldedighetsauksjon for å samle inn penger til Make-A-Wish-organisasjonen som jobber for å oppfylle dødssyke barns største ønsker.

I tillegg til muligheten til å feste med kjendisene auksjonerer hun også bort ting som Tom Cruises signerte Ray Ban-solbriller, Liz Taylors eiendeler og til og med et par signerte jeans Mel Gibson har brukt.

- Vi er veldig takknemlige for at Kathy tenkte på å gjøre noe slikt, sier Brent Goodrich i organisjonen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere