RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Vil du gå slik på stranden?

Sist oppdatert:
Sjekk neste års bikinimote!

(SIDE2): Amerikanske designerne viser fram sine nyeste kreasjoner under Mercedes-Benz moteuken i Miami denne uken. Se hvordan du bør kle deg på stranden neste sommer.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Tilbehør i sort
Søt i knallfarger, sexy i rødt, kul i rocka sort eller hot i badedrakt – det er opp til deg når det kommer til neste års bademote. Designerne under moteuken viser et stort spenn av både farger og fasonger, så du kan trygt gå i akkurat det du vil – også neste år.

Men blant favorittene er trolig den svarte bikinien og den svarte badedrakten, som modellene fint matcher med store metalliske smykker og ikke minst svarte negler. Red Carter legger spesielt vekt på den litt råere badetrenden neste år, med sine kreasjoner i grått, hvitt og sort.

Nærmere 80-tallet
Designeren Monica Wise har tatt et skritt nærmere 80-tallet, med sine sterke farger og modeller som er stylet med stort brusehår og pannebånd.

Snittet på badedrakten gir også assosiasjoner til det fargeglade 80-tallet.

Se bildene i bildespesialet her

2182

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere