*Nettavisen* Nyheter.

Vil du konkurrere mot disse?

Du kan bli årets brillemodell. Se bilder!

05.08.10 18:31

(SIDE2): For andre året på rad leter optikerkjeden Specsavers etter en brillemodell. Førstepremien er en modellkontrakt med London-byrået Storm, og en alt-inkludert-ferie til St. Lucia i Karibia.

Med deg på her.

Stjernespekket finale
Alle gutter og jenter over 18 år kan delta, og i fjor var det Elisabeth Myhrvold som vant den norske konkurransen. Myhrvold endte på en respektabel tredjeplass i den internasjonale finalen som ble holdt på fasjonable Victoria and Albert- museet i London.

Les også:- Hun er mye penere i virkeligheten

Flere britiske kjendiser hadde funnet veien til fjorårets kåring. Blant annet var supermodellene Caprice og Erin O'Connor, komiker Vic Reeves (som ble kåret til årets kjendisbrillebruker) og modellkona Nancy Sorrell og popyndling Sophie Ellis-Bextor som snurret plater med ektemannen Richard Jones fra The Feeling, på etterfesten.

Stemmer fra publikum
Men nå kan det altså være din tur til å oppleve alt dette. Mange har allerede meldt seg på, men det er fortsatt mulig å være med i kampen om modell-tittelen.

Les også:Følger modelldrømmen

Det er stemmer fra publikum, og en fagjury som vil avgjøre hvem som blir årets brillemodell. I fagjuryen sitter den norske designeren Fam. Irvoll, en representant fra modellbyrået Storm, trendekspert Kjersti Kolden, samt undertegnede.

Les også:- Briller er kult!

Selv om publikums stemmer vil være avgjørende for hvem som blir kåret til årets brillemodell, er det fagjuryen som til syvende og sist velger ut kandidatene.

Her kan du laste opp ditt bilde.

SE BILDER AV NOEN AV DELTAKERNE HER:

3512

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.