RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du se Bambieffekten?

Foto: Thinkstock
Sist oppdatert:
Du kan få billetter til førvisningen. Se hvordan her.

Fredag 29. Juli er det premiere på den norske indiefilmen Bambieffekten. I den anledning setter Feil Film opp en pressevisning kun for bloggere tirsdag 26. juli på Filmens hus i Oslo klokken 17. Er du en blogger mellom 14 og 26 år kan du stikke av med billetter til deg og en venn, samt goodiebags til dere begge.

Det finnes kun noen få plasser igjen, så her er det første mann til mølla-prinsippet som gjelder. Send en mail med din bloggadresse til blogg@side2.no.

Om Bambieffekten
Filmen har startet en ny diskusjon rundt selvmord blant unge og er mye i media om dagen.

Veronica og Cecilie treffer hverandre på nettet. De inngår en dødspakt og drar ut på Veronicas familiehytte i havgapet med et videokamera for å dokumentere sine siste dager. Når gutta fra nabohytta dukker opp, avsløres det at de har vidt forskjellige behov og mål¿ Filmen er jentenes egne opptak.

På rollelista finner du Victoria Winge, Julia Schacht, Kim S. Falck-Jørgensen, Kristoffer Joner, Knut Joner og Ane Dahl Torp.

Se trailer og les mer om Bambieffekten på Facebook her.

Send mail med bloggadressen din til blogg@side2.no for billetter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere