Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du se ut som Nicole Kidman?

Foto: (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nicole Kidman er blant verdens heteste stilikoner. Slik stjeler du stilen hennes.

(SIDE2): Hun er vakker, stilsikker og alltid i medienes søkelys. Nå kan du også få stil som Nicole Kidman.

Naturlig
Hva skal til for å skinne som en stjerne – og hvordan kan man få stilen til Nicole Kidman?

Stikkordene er elegant, topp styling og naturlig vakker.

Stylingen
Hva du har på deg har nesten ingen ting å si, så lenge du klarer å style det riktig. Stylingen har alt å si for Nicole Kidman – og den australske skuespillerinnen elsker å forandre frisyren fra gang til gang.

Håret
Nicole Kidman har langt blondt hår. Den siste tiden har hun også vist seg med pannelugg. Nicole krøller ofte hele håret, men retter også ut håret med en rettetang av og til. Du ser aldri antydning til ettervekst hos Nicole. Hun går hyppig til frisøren.

Sminken
Nicole liker best det naturlige, og overdriver sjelden eller aldri i sminken. Hun bruker et kjempelyst pudder til sin lyse hud, sort maskara og litt rouge. Leppene er ofte naturlig farget med lipgloss, men hun kan også en sjelden gang gå for knallrøde lepper. Øyebrynene er mørke, store og velformet.

Huden
Huden er trolig det viktigste for skuespilleren. Nicole Kidman ligger aldri i solen. Huden hennes er hvit som en porselensdukke, og ser alltid strålende ut.

Stilen
Nicole elsker å vise at hun er kvinne. Bukser og skjørt med høyt liv er spesielt moderne nå, men dette har Nicole gått med i mange år. Hun viser nesten alltid sin slanke midje, og strammer gjerne inn med et belte. Skjørt, bluser og kjoler er blant hennes favoritter. Til vanlig går Nicole gjerne rundt i sorte bukser og en enkel t-skjorte.

Sort og hvitt
Nicole liker enkle farger og enkle plagg. Sorte og hvite plagg er blant favorittene. En sjelden gang kan hun også glimte til med en kjole i rødt eller gull. Noen bleke mennesker kan lett se ut som lik i hvite plagg, men Nicole Kidman ser ut som en drøm i sine hvite kjoler.

Matcher ikke
Selv om Nicoles stil er enkel og elegant, er det sjelden hun matcher plaggene sine. Hun har som regel veske, sko og kjole i forskjellige farger. Det er likevel alltid harmoni i antrekkene hennes.

Se flere bilder av Nicole Kidman lenger ned.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!