Gå til sidens hovedinnhold

Vil du snikåpne julekalenderen nå?

Gjør det du aldri fikk lov til som barn.

(SIDE2): Tirsdag 1. desember er en dag mange gleder seg til, da går nemlig startskuddet for nedtellingen til julaften. Man blir selvsagt aldri for gammel til å ha julekalender, derfor har Side2 laget en helt unik kalender hvor du kan vinne flotte premier, samt få tips og råd om hvordan du skal forberede deg til julefesten.

Hver dag vil et nytt tema om mote og skjønnhet bli presentert sammen med en artikkel som gir deg eksperttips om hvordan du skal pynte deg når du skal på julefest. I tillegg kan du vinne en premie som er relatert til dagens tema. Så følg med på Side2 fra 1. desember.

Snikåpning
Men du trenger faktisk ikke å vente helt til 1. desember. Allerede nå lar vi deg snikåpne kalenderen og gir deg muligheten til å vinne premier.

I denne snikåpningen kan du vinne flotte og praktiske premier fra Vivag. Tre heldige vinnere får en herlig badekåpe, gavekort på klassisk massasje og Vivag-produkter til en totalverdi på 1400 kroner.

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt navn, adresse og e-postadresse til konkurranse@nettavisen.no innen mandag 30. november. Tre vinnere vil bli trukket 1. desember.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene