RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du være med i Woman?

Sist oppdatert:
Woman trenger DEG - for å lage et blad for DEG! Stiller du opp for oss?

(Womanweb.no) Vi trenger jenter, par og gutter som kan stille opp som modeller, til intervju og til å fortelle leserne sine historier fra virkeligheten. Kunne du tenke deg å være med i en reportasje i Woman? Kanskje dele dine tips til en perfekt venninnekveld, eller fortelle om romantiske ting kjæresten har gjort for deg? Vi trenger stadig hjelp fra dere lesere til å lage gode saker om alt fra sex og menn til mote og jålesaker.

Woman er lesernes blad, og vi ivrer etter å slippe dere til!

Send oss en mail med navn, adresse, telefonnummer og alder og fortell hva DU kan gjøre for dine medlesere. Eller kanskje du kjenner noen som kunne tenkt seg å stille opp for oss, både gutter og jenter.

Vi trenger folk til å stille opp på artikler om:

* Forhold

* Sex

* Vennskap

* Jobb/karriere

* Skjønnhet

* Mote

Vi vil også vite om du tror kjæresten din eller venninnene stiller sammen med deg og om dere er villige til å stå fram med både navn og bilde.

Har du en historie fra virkeligheten som du vil dele med Womans lesere vil vi gjerne høre på deg. Send oss en kortversjon av det du har på hjertet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere