RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du være med på Farmen?

Sist oppdatert:
I august er det klart for en ny runde med realityserien «Farmen».

(SIDE2): Alle over 18 år kan søke. Du kan søke alene eller sammen med noen. Spesielt inviterer vi deg som har levd en stund, men vi ønsker også deg som står på terskelen til ditt voksne liv, skriver tv2.no.

Dette blir femte sesong av realityserien som gikk første gang på TV 2 høsten 2001. Programleder eller sted er ennå ikke klart.

Sjekk den offisielle siden til Farmen her.

Omstridt vinner
I forrige runde av Farmen var det Mikkel Isak Eira som gikk av med seieren. Han gjorde seg svært upopulær i veien mot seieren. Isak Eira ble blant annet kalt juksepave fordi han snek unna mat fra de andre.

LES SAKEN: - Driter i hva de sier om meg.

Tidligere vinnere har vært Snorre A. Rotbæk (2004), Bjørn Tore Bekkeli (2003) og Gaute Grøtta Grav (2001). Sistnevnte har siden 2003 vært programleder for TV-serien.

Konseptet
Farmen går ut på at 12-14 mennesker settes 100 år tilbake i tid. På en gård uten moderne hjelpemidler, vann og strøm skal de overleve ved å samarbeide så godt som mulig. Underveis får deltakerne utfordringer de må overvinne. Hver uke vil deltakeren som klarer seg dårligst i konkurransen med de øvrige bli sendt hjem.

Kjente Farmen-øyeblikk
Se Gaute fra Farmen synge. Her tar han en liten trall om hvordan det er å være på Farmen i 2001. Nå er forøvrig Grøtta Grav aktuell med TV2s nye program «Hundeskolen».

Selv om det var Snorre A. Rotbæk som gikk av med seieren for tre år siden, er Helgi Agustssons en av deltagerne som de fleste trolig husker like godt. Den islandske villmannen fikk masse negativ oppmerksomhet etter at han skrek til en av jentene på Farmen.

På Monsøya i Ny-Hellesund ble det ikke bare jobbing for deltakerne. Det ble også tid for bading på sørlandskysten.

På tv2.no kan du søke for å bli med på en ny runde av Farmen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere