Gå til sidens hovedinnhold

Vil få misfarget vann

I ukene fremover skal vannledningene som passerer Bjørndal på vei mellom Oslo og Ski rengjøres.

Bjørndal: Vann og avløpsetaten får innen utgangen av februar utført arbeider i ti kummer på Bjørndal, for å bedre gjennomstrømningen i vannledningene mellom Oslo og Ski.

I åtte av kummene skal det skiftes deler, og to skal bygges helt om. Arbeidet vil skje nattetid, og kun et mindre nærområde vil berøres.

Naboer får melding om arbeidene per post eller telefon.

Partikler løsner

I krysset mellom Bjørn Magnussons vei og Ljabruveien er gravingen alt i gang, og det er også aktivitet et stykke oppi Bjørn Magnussens vei ved det første huset på venstre side etter gården. Det er arbeides også i krysset mellom Åslandshellinga og Slimeveien.

I forbindelse med at vannet stenges nattetid, skjer det noen ganger at vannstrømmen i det omkringliggende området skifter retning.

Da hender det at partikler i rørene løsner og farger vannet brunaktig. Derfor kan det være lurt å sjekke vannkvaliteten før du setter i gang hvitvasken. Vannet er ikke farlig å drikke, selv om det er misfarget.

- Ferdig i løpet av februar

Vi regner med at arbeidene er ferdig i god tid før utgangen av februar, og vannproblemene vil da være løst for lenge siden. Den siste tiden bruker entreprenørene på oppryddingsarbeider med istandsetting av vei og kantstein, sier prosjektleder Lars Vernskog i Vann- og avløpsetaten.

Ved ytterligere spørsmål om arbeidene kan man henvende seg til Lars Vernskog på 951 78 365 eller til byggeleder Marte Lerdal på telefon 454 01 190.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat