Gå til sidens hovedinnhold

Vil fengsle to for Fagerborg-ranet

Tre personer er pågrepet for ranet på Fagerborgrevyen. To av dem fremstilles for varetektsfengsling.

Fagerborg: Skolerevyen på Fagerborg videregående skole ble brutalt ranet av tre personer onsdag kveld. Et døgn senere var tre personer tatt for ranet.

– Politiet har nå pågrepet totalt tre personer mistenkt for nevnte ran. Dette er de tre navngitte mistenkte guttene politiet jobbet med fra kort tid etter ranet, sier politiets operasjonsleder Tore Solberg i en pressemelding.

Vil fengsle to

Fredag ettermiddag opplyser politiet at to 17-åringer er siktet for ranet.

– Politiet vil be om en eller to ukers fengsel for de to guttene. Grunnlaget for fengslingen er faren for bevisforspillelse, opplyser politioverbetjent Hanne Persson ved Majorstua politistasjon til NTB.

Den tredje personen er også siktet i forbindelse med ranet, men ikke for selve ranshandlingen. Ifølge VG Nett nekter alle de tre for å ha hatt noe med ranet å gjøre.

60.000 kroner

Det var like før premieren på Fagergborgreyven 2011 onsdag at ranerne stormet inn og truet til seg et pengeskrin med hele omsetningen på rundt 60.000 kroner.

Vitneobservasjoner gjorde at politiet kunne søke etter tre navngitte personer. De to første ble pågrepet allerede i løpet av natten og formiddagen, mens siste mistenkte altså ble tatt torsdag kveld.