Vil frata Britney foreldrerett

Foto: (Foto: AFP/COURTESY OF KABC TELEVISION/Scanpix)

Britney Spears’ seneste oppførsel gjør at Kevin Federline har gjort et nytt fremstøt i retten om parets to barn.

22.02.07 10:27

(SIDE2:) Britney Speras sjokkerte verden da hun valgte å barbere bort alt håret forrige fredag. Like etter la hun seg inn på en rehabiliteringsklinikk i Miami, men sjekket ut etter bare 24 timer.

Forlot rehab igjen
Ifølge en bekjent av Spears skal den 25 år gamle verdensstjernen ha hatt et problem med lus og valgte derfor å barbere bort alt håret.

- Hun trodde at lus var i ferd med å spise opp hennes hair-extensions, så hun bestemte seg for å kvitte seg med alt så raskt som mulig, sier en kilde til Daily Mail.

Onsdag ble det klart at Britney Spears hadde lagt seg inn på en rehabiliteringsklinikk for å få ro og hjelp til sitt elleville festliv den siste tiden. Flere amerikanske medier har rapportert at Britney ble observert blant annet på et hotell i Hollywood der hun i opprørt tilstand skal ha forsøkt å sjekke inn.

Mindre enn et døgn etter ankomst, forlot Britney Spears avrusningsklinikken. Dette er andre gang på kort tid at Spears har sjekket både inn og ut av en avrusningsklinikk med få timers mellomrom.

I retten
Det store talkshowet «Late, Late show» og ABCs «The View» sa offentlig onsdag at de ville la Britney være i fred etter det de oppfattet som en kvinnes rop om hjelp.

Samtidig møtte Kevin Federline og hans advokater i retten for en akutt høring tirsdag. Høringen, som foreløpig holdes hemmelig, skjedde i familieretten. Federline har tidligere forsøkt å få omsorgen for parets to barn, men retten har bestemt at de foreløpig skal ha delt foreldrerett.

Det er trolig at Spears' siste trekk har ført til at hennes eksmann gjør et nytt forsøk på å overta foreldreretten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag