RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil gi alt for Kristina

Sist oppdatert:
Faren til fire år gamle Kristina føler at datteren ikke har fått den sjansen hun fortjener. Han vil gjøre alt for jenta, selv om han nå må bruke tid til å sloss mot sykehuset.

De siste par dagene har vært tøffe for Oddmund Hjartåker. Han har ikke fått bruke tiden på de han føler mest for, barna.

- Jeg føler jeg bruker tiden min på helt feil ting nå, sier Hjartåker til Bergens Tidende.

Til mandag skal Gulating lagmannsrett ta stilling til om de skal pålegge Haukeland Sykehus om å fortsette behandlingen av Kristina. Under prosedyrene vil retten få se en film som ifølge Hjartåker viser at Kristina åpner øynene når han viser henne ting.

- Jeg er klar over at mange vil tenke at her er det en far som er oppe i en ekstrem situasjon. Han vil så gjerne se tegn til forbedring. Dermed går de inn for å behandle meg og hjelpe meg til å ta de "rette" beslutningene. Men det er ikke jeg som skal ha behandling, det er Kristina, forteller Hjartåker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere