Gå til sidens hovedinnhold

Vil gjøre Storo til byens mote-mekka

Etter tre år som byggeplass kunne «nye» Storo Storsenter endelig åpne dørene på tirsdag.

STORO: Ordfører Fabian Stang og eiendomskongen Olav Thon kastet glans da Storosenteret offisielt gjenoppsto i ny drakt tirsdag. Med 120 butikker, spisesteder og servicetilbud blir dette ifølge Olav Thon Gruppen Oslos største kjøpesentre.

– Vårt mål er å være et kjøpesenter for hele Oslo, sier senterdirektør Unni Merethe Aasgaard, og mener dette gjenspeiles i det nye utvalget.

52 butikker dedikert til mote og trend skal ifølge senterdirektøren gjøre Storo til et førstevalg på dette området. Både dyre designermerker – «siste nytt fra catwalken i Paris» – og rimelig, «folkelig» mote er nå å finne på Storo, lover Aasgaard.

LES OGSÅ: Søstre satser på Storo

Også interiørfeltet er noe nye Storo har valgt å satse på, opplyser senterdirektøren.

Med nye Storo har vårt område også fått en rekke nye spisesteder med mat fra alle verdenshjørner. To av landets største restaurantkjeder har dessuten valgt å etablere seg på Storo; familierestauranten Egon, som også åpnet på nye Ullevaal stadion i fjor, og fastfood-kjeden McDonald’s.

SE BILDER FRA ÅPNINGEN VED Å KLIKKE HER

I tillegg skal torget på over 500 kvadratmeter foran senterets hovedinngang være tilgjengelig for aktiviteter i regi av nærmiljøet. Etter en navnekonkurranse tidligere i år ble det på tirsdag kjent at torget skal hete «Storotorget», et navn foreslått av Eva Bull Lund fra Disen.

- Det måtte jo bli noe med Storo-navnet; det er det folk vil kalle torget uansett. Og så har det en viktig historisk betydning i vårt område, sier Lund, som er overveldet over å ha fått navnet sitt inngravert på plakett på torget.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis