RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil Grand Café gjennoppstå?


Grand Café på Karl Johan i Oslo slik den var da den stengte etter 141 års drift.
Grand Café på Karl Johan i Oslo slik den var da den stengte etter 141 års drift. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Har fått en rekke forslag til bruk av Grand Café.

Grand Café stengte dørene 1. september. 141 år med restaurantdrift var historie. I flere år hadde restauranten røde tall i regnskapene.

Grand Hotel gikk med et underskudd på nær 20 millioner kroner i fjor. Grand Café alene gikk med åtte millioner kroner i underskudd.

Se videointervju med hotelldirektør Fredrikke Næss om planene for restauranten.

Etter at det ble kjent at Grand Café skulle stenge, tok besøket seg betydelig opp. Folk ville ha en bit av historien, før den var over.

- Det er trist å måtte stenge. Vi har snudd hver stein for å finne en bærekraftig løsning for videre drift, men underskuddene er så store at vi ikke klarer å regne oss fram til lønnsomhet med noen av de forslagene vi har tatt fram sammen med de ansatte og deres representanter, sa visepresident Helge Krogsbøl i Pandox AB, som driver Grand Hotel, i en pressemelding.

Det har blitt spekulert i om Grand Café skulle bygges om til å bli klesbutikk, eller om det ville komme en hamburgerrestaurant inn i lokalene.

Hotelldirektør Fredrikke Næss har fått en rekke henvendelser etter stengingen, både fra kunder og potensielle leietakere.

- Overraskende mange vil at det skal åpne som Grand Café igjen, sier Næss til Nettavisen i et videointervju.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere