RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha 19-åring i varetekt etter bussvelt i Drammen

Oslo (NTB): Politiet i Drammen frykter at den 19 år gamle mannen som forårsaket bussvelten på E18 mandag skal begå nye voldshandlinger.

- Grovheten i handlingen og det vi mener er fare nye voldshandlinger gjør at vi vil be om at han blir varetektsfengslet i fire uker, sier politiadvokat Pål Tore Larsen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Larsen viser til at mannen er en kjenning av politiet og at oppfatningen om gjentakelsesfare er basert på den voldshistorikken han har opparbeidet seg. Framstillingen skjer i Drammen tingrett torsdag klokka 12.

Mannen vedgår at han forstyrret sjåføren på TIMEkspressen, som mandag kveld var på vei fra Oslo til Notodden, men hevder det var et uhell. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen på legemsbeskadigelse.

Bussen med 17 personer om bord veltet mellom to parallelle broløp rett vest for Liertoppen. En person ble sittende fastklemt og fikk lettere skader. En annen passasjer ble også kjørt til sykehus, mens de øvrige ble sendt til legevakten for en sjekk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere