*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha 50.000 kroner for dataspill

En bruker på nettauksjonen eBay forsøker å selge «Metal Gear Solid 4» for 10.000 dollar.

22.05.08 11:45

(Spillmagasinet): «Metal Gear Solid 4» er for mange årets store spillutgivelse til Playstation 3. Serien har gjort skaperen Hideo Kojima til en av verdens mest kjente spillutviklere, og har millioner av tilhengere verden over.

Les også:
- Alt klart for sommerens største spill
- Dette er siste Metal Gear
- VIDEO: Metal Gear Solid 4: Revived

Ofte ved store lanseringer slippes det spesialutgaver av spillet, men denne gangen slår Sony og Konami på stortromma og selger «MGS4» sammen med en spesialutgave av Playstation 3.

Det er uten tvil mange spillere som vil falle for fristelsen til å kjøpe konsollen, men en bruker på nettauksjonen eBay.com har kanskje overvurdert verdien av både spillet og spillkonsollen.

Nesten en måned før spillet slippes forsøker «gauravk92» å selge samlepakken til den nette sum av 10.000 dollar, cirka 50.000 norske kroner.

Selgeren har imidlertid ikke fått tak i spesialutgaven før alle andre, han videreselger bare den pakken han selv har forhåndsbestilt.

- Dette er en forhåndsbestilling og vil sendes ut umiddelbart etter at jeg mottar systemet, skriver brukeren i beskrivelsen av objektet.

«Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots» slippes til PS3 den 12. juni 2008. Spillet skal være den siste i sagaen om den værbitte soldaten Solid Snake.

Det er nettopp sluppet en bunke nye bilder fra spillet. Se alle sammen i bildekarusellen under.

37

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Annonsebilag