RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha 64 millioner av Amy

Foto: FELIPE TRUEBA (EPA)
Blake Fielder-Civil mener han er inspirasjonen til Amy Winehouses inntekter.

(SIDE2): Sist uke ble det kjent at soulartisten Amy Winehouse (25) og Blake Fielder-Civil (27) helt sikkert skal skilles. En dommer leste opp skilsmissedommen i London torsdag.

De to har vært gift i to år. En av grunnen til at de går hver til sitt, er fordi Winehouse har vært utro. Hun har innrømmet påstandene om utroskap.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Store krav
Nå jobbes det med skilsmisseavtalen, og ifølge SplashNews kan det hende Fielder-Civil kommer til å kreve hele 6 millioner pund, noe som tilsvarer over 64 millioner norske kroner.

Fielder-Civil mener han bør få en så stor sum, fordi han sier han inspirerte Winehouse til suksessalbumet «Back To Black».

– Amy gjorde Back To Black da Blake forlot henne, men hvorfor skal han få noen fordeler av at han fikk henne til å føle seg så trist? Hun var i elendig tilstand da hun skrev det albumet, sier en venn av Winehouse.

Personen påpeker videre at Fielder-Civil forlot Winehouse til fordel for en annen kvinne, og at Winehouse brukte sitt sørgende hjerte og sjel til å lage albumet. Kilden kaller skilsmissekravet for latterlig.

Winehouses eksektemann har seks uker på seg til å jobbe med kravene han ønsker å legge fram. Men han skal allerede privat ha sagt til Amy at han ønsker millioner av henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere