*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha bankende VIF-hjerter i Vallhall

I Carnegie Elite Tournament kan du du se fremtidens toppspillere i aksjon samtidig som du bidrar til å styrke talentarbeidet i Vålerenga.

13.01.12 11:32

Neste uke arrangerer Vålerenga Fotball i samarbeid med Carnegie en av Nordens ledende juniorturneringer i Vallhall. Turneringsleder Aleksander Olsen håper på mange Vålerenga-supportere på tribunen. Det er viktig både for gutta på banen og for det videre talentarbeidet i klubben.

- Inngangspengene på 50 kroner per person vil bli øremerket til Vålerengas talentarbeid. Det er viktig for oss at ditt bankende VIF hjerte kommer og ser på oss, og støtter vårt arbeid, forteller han.

- Vi vil vise frem våre talenter utviklet gjennom vårt talentarbeid til alle som er glade i Vålerenga. Carnegie Elite tournament 2012 er et fantastisk tiltak fra klubben, der våre beste unge menn skal måle seg mot de beste klubbene i Skandinavia. Vi håper derfor at alle med hjerter i VIF støtter oppom vårt arbeid og besøker oss i Valhall på en eller flere av dagene.

- Gjennom denne turneringen skaper vi betingelser for å skaffe referanser fra topp internasjonalt nivå. Det betyr "mesterlære" for våre spillere, og en mulighet for klubbene å kartlegge ferdighetsnivå på andre spillere fra den internasjonale arenaen. Disse punktene vil synliggjøre klubbens mål om å "sammen skape en fremtid for våre spillere".

Om noen år kan flere av spillerne som skal aksjon i Vallhall være med å prege Vålerengas a-lag.

- Vårt ansvar i vårt talentutviklingsarbeid er å skape fremtidige toppspillere til vårt A-lag, som har internasjonale ferdigheter, gode holdninger og erlojale mot Oslos stolthet. Det bidrar denne turneringen til.

- Vi vil aldri kunne nå denne ambisjonen regelmessig uten folk som bryr seg om klubben. Vålerenga`s supportere er ekstremt viktig for å skape en interesse, entusiasme og ramme rundt klubben.

Se gruppene og kampoppsett her

Disse åtte lagene deltar i turneringen: FC København, Helsingborg, Velje, Stabæk, Viking, IFK Gøteborg, Odense Boldklub og Vålerenga.

Gruppespillkampene spilles mandag og tirsdag. Lagene har fri onsdag, før den siste gruppespillkampen spilles torsdag. Sluttspillet avholdes fredag 20. januar.

Vålerengas kamper:

Mandag 16. januar:
Vålerenga - FC København, Vallhall kl. 11.00

Tirsdag 17. januar:
Vålerenga – Vejle, Vallhall kl. 13.15

Torsdag 19. januar:
Vålerenga - Helsingborg, Vallhall kl. 15.00

Fredag 20. januar:
Finalespill/plasseringskamp, Vallhall

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.