Vil ha hårete menn

Norske kvinner vil ha menn med hår på brystet.

26.02.08 15:02

(SIDE2): Ifølge en undersøkelse gjennomført av Parship vil norske kvinner ha menn med hår på brystet.

Resultatene viser også at vi ikke vil date noen som røyker, og at norske menn er sjenerøse av seg.

Studien har, ifølge Aftonbladet, undersøkt hva single menn og kvinner i 13 europeisk land verdsetter i en partner. Resultatene viser at det er stor forskjell mellom landene.

Her er hva europeerne foretrekker:

Danmark: Eventyrlysten
Danskene elsker eventyr. De er villige til å gi opp både sine venner og sin karriere om de møter den rette. Du trenger ikke å ha en «fancy» tittel for å imponere i Danmark. Likestilling i forholdet er derimot viktig.

Sverige: Selvtillit
Svensken vil helst date noen som både har god selvtillit og god økonomi. Våre naboer sier også at det er vanskelig å finne en bra date, og synes det er spennende å skulle ha et forhold til noen fra et annet land.

Østerrike: Empati
Østerrikerne liker mennesker med empati. Du skal helst ikke komme for sent om du vil sjarmere noen fra dette landet. Punktlighet blir nemlig høyt verdsatt. Østerrikske menn foretrekker en yngre partner.

Franskmenn: Ingen komedie
Franskmennene er ikke så glad i komikk når de er på date. Det går dem rett og slett på nervene. Sjansen for å få et stevnemøte med noen fra Frankrike er derimot stor, da franskmenn generelt liker å date.

Tyskland: Velorganisert
Tyske menn vil ha en velorganisert kvinne. Den tyske kvinnen, på sin side, ser etter menn som ikke er overbeskyttende.

Spania: Suksessfull
Har du lite hår på hodet bør du unngå Spania. Spanske kvinner vil nemlig ikke ha skallede menn. Skal du lykkes med å finne en partner i Spania, bør du ha en suksessfull karriere og være sjenerøs, da dette verdsettes av begge kjønn. Det skal også nevnes at spanjolene ikke er spesielt positive til å date mennesker fra andre land.

Belgia: Likestilling
Det er lett å tilfredsstille belgerne. Det viktigste for dem er at familien og vennene hans eller hennes liker deg. Det er mindre viktig om du ser bra ut eller er flink i sengen. Likestilling er derimot viktig, og er du sporty vil du også kunne score noen ekstra poeng.

Storbritannia: Romantikk
Britiske kvinner vil ikke ha menn med store muskler, men setter pris på romantikk og bryllup. Britiske menn har liten tro på seg selv, så om du vil date en engelskmann bør du være forberedt på å ta initiativet selv.

Irland: Sosial
Er du sosial passer du bra inn i Irland. Er du i tillegg morsom har du store sjanser for en date. Å ha orden på ting er også viktig, og kvinnene forventer at du åpner lommeboken.

Holland: Optimist
Optimister har en bra sjanse i Holland. Hollendere vil nemlig ha en glad partner. Ifølge undersøkelsen ser dette folkeslaget generelt lyst på livet. I tillegg bør du være ydmyk.

Italia: Røyking tillatt
I Italia er det ikke så farlig om du røyker på date. Om du ikke er så flink til å kommunisere, kan også Italia fungere for deg - så lenge du kan gi komplementer.

(artikkelen fortsetter under)

Sveits: Lang og velutdannet
I Sveits foretrekker kvinnene lange menn. I tillegg bør du ha høy utdanning. Sveitsere er et blygt folkeslag, så du må kanskje forvente å være den som tar initiativet her.

Les mer om Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.