*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha kontakt med vitner etter ran av videobutikk

Tønsberg (NTB): Politiet ønsker kontakt med flere ungdommer som befant seg ved åstedet før det brutale ranet av en videobutikk og gatekjøkken på Vear i Stokke kommune i Vestfold torsdag kveld.

28.09.12 15:41

Politiet ble varslet om ranet av en kunde klokken 23.08. To unge menn i svarte hettegensere stormet inn i butikken. Den ene løp mot innehaveren og dyttet ham over ende. Deretter ble mannen utsatt for flere slag og ble truet med kniv. Den andre raneren løp bak disken og forsynte seg med penger, forteller politiet.

- Hvis det er noen som har observert disse svartkledde personene i Vear-området i perioden fra 22.45 til 23.30, er vi interessert i å høre om det, sier lensmann Merete Torp Nilsen i Stokke til Tønsbergs Blad.

Politiet vet ikke hvordan gjerningsmennene kom seg fra åstedet.

- Vi vet at det var flere ungdommer på parkeringsplassen ved Kiwi. De sto ved en lett motorsykkel og en mørk personbil ved 22.30-tiden. Vi skulle gjerne kommet i kontakt med dem for vitneavhør, sier Nilsen.

Innehaveren av butikken, en mann i 50-årene, ble påført slagskader i ansiktet og overfladiske kuttskader i hendene. Han er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet fredag morgen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.