RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha lave skatter

USAs kommende finansminister, Henry Paulson, mener at lave skatter og en løsning på sosialforsikringsprogrammet er nøkkelen til videre økonomisk utvikling.

Under en utspørring i Senatets finanskomité gav han dette svaret, ifølge Bloomberg News. Paulson sa videre at de ufinansierte delene av sosialforsikringsprogrammet truer med å legge en urettferdig byrde på de kommende generasjoner.

- Det vil også være viktig for USA å holde skattene lave, samt å ta dem ut på et enkelt og mer rettferdig vis som ikke vil forstyrre de økonomiske beslutningene. Kombinasjonen av dette vil ifølge Paulson være viktig for å opprettholde en videre vekst i amerikansk økonomi.

Den globale økonomien er også et område USA, ifølge Henry Paulson, må tilpasse seg.

-Vi må alltid huske at den amerikanske økonomien er dypt integrert med den globale økonomien. Vi må være beredt på å omfavne de forandringene som vil komme til å sikre vår langsiktige velstand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere