Gå til sidens hovedinnhold

Vil ha lys på gangvei

Det er ofte ikke så mye som skal til for å heve trygghetsfaktoren. På Søndre Nordstrand har det flere ganger vært sagt at lys på gangveier er et stort ønske.

Søndre Nordstrand: Mellom Søndre Holmlia og Motorsenteret i Hvervenbukta går en gangvei. Men omkring 200 meter av den er uten belysning.

Det antas at fire lysstolper vil være tilstrekkelig, og disse kan kobles på eksisterende belysning, sa Liv Jorunn Eriksen (SV) da hun på siste BU-møte argumenterte for å få de rette kommunale instanser til å bekoste lys.

Å tilrettelegge gangveien med lys vil bedre kommunikasjonen mellom Holmlia og Motorsenteret og gi mange flere ungdommer og voksne muligheten til å besøke Motorsenteret på ettermiddag og kveldstid. Det vil gi mange flere mulighet til til å bli bedre kjent med stedet og delta i aktivitetstilbudene der. Det tror jeg mange unge vil finne interessant og spennende.

Bydelsutvalget gikk enstemmig inn for å la administrasjonen følge opp saken gjennom kontakt med aktuelle kommunale etater.

For som sagt - det er ikke så mye som skal til for å heve sikkerhetsfaktoren vesentlig. I dette tilfellet er det altså snakk om fire lysstolper.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis