RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV3)

Vil ha Paradise-Petter som programleder

Sist oppdatert:
12.000 Facebook-brukere sier klart ifra om hva de synes om champagne-kongen fra Bærum.

(SIDE2:) Det er tydelig at Petter Pilgaard (29) virkelig er blitt den store helten blant «Paradise Hotel»-fansen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

På Facebook er det dukket opp utallige fangrupper, som til sammen har over 55.000 medlemmer. Aller størst er Petters egen fanside, som i skrivende stund har over 26.000 medlemmer. Her vies det mest tid til Petters talent som «poet» med oneliners som «Bedre å spy på fest, enn å druse en med byllepest».

Petter som programleder
Mange tusen medlemmer har også gruppa «Vi som vil ha Petter som programleder i neste sesong av Paradise hotell!». Over 12.000 mennesker er i øyeblikket medlemmer, og legger seg i selen for at Pilgaard skal få programleder jobben i en eventuell neste sesong.

Christer Haugvaldstad, som startet gruppa sammen med Stian Sandhaugen, en meningsfelle han møtte via det sosiale nettstedet, mener det sier seg selv hvorfor så mange folk er fans.

- Han er en original person med veldig mye humor og han bidrar med så utrolig mye glede, stråler han til Side2.

Misforstått
- Noen ser kanskje på ham som en arrogant idiot, men da har folk misforstått veldig. Han kan det der med å lage en positiv atmosfære, bedyrer 23-åringen som gjerne skulle festet litt med idolet.

- Hadde jeg noen gang vært på en fest med ham, så tror jeg aldri jeg hadde kjedet meg. Det hadde vært tøft å dele en flaske sjampis med den karen, ler han.

Les mer: Sett og hørt på Facebook

Hovedpersonen selv tar alt oppstyret med stor ro, men blir kledelig smigret.

- Folk sender meg linker og det er vel en åtte-ni fangrupper på Facebook, det er helt vilt. Jeg tar det selvfølgelig som et kompliment, sier Petter når vi ringer ham med nyheten.

- Veldig hyggelig
- Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt sånn. Det er en klisjé, men jeg er jo bare meg selv. Jeg klarer ikke å se hvorfor jeg er så spesiell, men det er selvfølgelig veldig hyggelig. Jeg har jo tydeligvis gjort noe riktig, ler han.

Men om han vil ha en programleder jobb i en eventuell neste sesong, er han usikker på.

- Nå synes jeg at Triana gjør en veldig god jobb, og mener vel egentlig også at «Paradise Hotel» bør ha en kvinnelig programleder. Jeg tror nok hun sitter ganske trygt, humrer han.

- Dessuten tror jeg jobben er vanskeligere enn det ser ut til. Det ser jo ut til at hun jobber to minutter hver dag, men det var langt fra sannheten. Jeg ville jo heller ikke fått showet så mye i en programleder rolle, men det er en stort kompliment at folk engasjerer seg så mye, sier han og lover å vurdere det hvis han får tilbudet og Triana stiller jobben sin til disposisjon.

Ikke sikkert det blir ny runde
Paradise-Petter har også merket seernes engasjement på kroppen etter at serien begynte å rulle og gå på norske skjermer. Fremmede kommer ofte bort til ham for å snakke om serien, ta bilder eller be om autografen.

- Jeg tar alt med stor ro. På slutten av en kveld på byen kan det bli litt sånn «har jeg vært sammen med vennene mine eller har jeg snakket om Paradise hele tiden?». Men jeg har bare fått positive tilbakemeldinger, så jeg ser det ikke som noe problem. Det er bare å smile og holde motet oppe. Jeg er helt sikker på at jeg er glemt til høsten, ler han.

Fornøyde med Triana
Øyvind Rognlien Skovli i TV3 forteller at kanalen ennå ikke har bestemt om det blir en ny runde med den populære realityen, men at de uansett har vært svært fornøyd med måten Triana har løst og også definert programlederrollen.

- Så dette er ikke noe vil har diskutert. Derfor er det også vanskelig å svare på hypotetiske spørsmål om Petter som programleder, men jeg kan jo legge til at han er en fabelaktig fyr med mange talenter, sier han.

- Det er gøy med så mye engasjement rundt Paradise Hotel, men foreløpig har vi ikke tatt noen avgjørelse på en eventuell sesong to. Dermed er det er for tidlig å si noe om eventuelle grep i en oppfølgerrunde, sier Skovli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere