*Nettavisen* Nyheter.

Vil ha rolle i 90210-spin off

Tori Spelling har uttalt at hun ønsker en rolle i den nye spin-off serien til «Beverly Hills 90210».

23.03.08 12:03

(SIDE2:) I forrige uke ble det kjent at det planlegges en ny spin-off serie til 90-tallssuksessen «Beverly Hills 90210». Ungdomsserien som fulgte livene til rike amerikanske ungdommer var en av de mest populære i forrige tiår. Nå sier Tori Spelling, som spilte jomfruelige Donna Martin i originalen, at hun gjerne stiller opp i den nye spin-off serien, ifølge Splash News.

Hvem likte du best i «Beverly Hills»? Stem til høyre

Det var Spellings nå avdøde far, Aaron Spelling, som skapte den populære serien før han hyret inn sin egen datter til en av hovedrollene.

- Faren min ønsket alltid å lage en ny versjon av 90210, så jeg er sikker på at han sitter å gliser i himmelen, sa Spelling til People.com.

- Jeg vil fryktelig gjerne ta del i det nye programmet, det ville gjort pappa så stolt.

Kan spille stemor
«Beverly Hills» har hatt en spin-off serie før, nemlig «Melrose Place» som også ble en suksess på 90-tallet. Der var ikke Tori Spelling med, men hun har gode ideer om hvem hun kan spille i den nye serien:

- Jeg er selv en mor nå, men åpenbart for ung til å være mor til en tenåring, så kanskje jeg kan spille en av hovedpersonenes unge stemor?

- Jeg kunne spilt den gøyale sexundervisningslæreren på skolen. Det hadde vært moro med tanke på at Donna Martin var USAs mest beryktede jomfru i sin tid, sier hun.

Savner «Beverly Hills»
Tori Spelling har ikke ligget på latsiden i årene etter «Beverly Hills». Hun har spilt i et utall TV-filmer og små indiefilmer, samtidig som hun har hatt sitt eget reality show, og en semibiografisk komiserie der hun spiller seg selv. Hun innrømmer allikevel at hun savner «Beverly Hills».

- Den serien var en kjempestor del av livet mitt. Ti år! Jeg savner det skikkelig.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag