*Nettavisen* Nyheter.

Vil hente ut omkomne i løpet av dagen

Mosjøen (NTB): Arbeidet med å få ut de to omkomne etter onsdagens helikopterstyrt i Mosjøen har første prioritet, opplyser politiet.

12.01.12 16:02

Både Havarikommisjonen og politiet jobber nå på ulykkesstedet for å finne ut hva som gikk galt da et helikopter styrtet ved Vefsn i Mosjøen onsdag ettermiddag.

To personer omkom i ulykken, en svensk pilot i 60-årene og en norsk kjentmann i 40-årene. De to var tilknyttet selskapet Jämtlands flyg fra Östersund og jobbet med reinsanking da havariet skjedde like etter klokken 17 onsdag.

- Vi har tre personer som gjør undersøkelser på havaristedet, sier vakthavende ved Havarikommisjonen Ørnulf Lien til NTB.

Også to personer fra politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser.

Ifølge kommunikasjonsrådgiver Mette Horsberg ved Helgeland politidistrikt gir terreng og snøforhold utfordringer for arbeidet som politi og havarikommisjonen skal gjøre.

Når NTB snakket med politiet ved 12-tiden torsdag var ikke de to omkomne fraktet ut av ulykkesstedet. Men Horsberg bekrefter at dette arbeidet har første prioritet og at det vil skje i løpet av dagen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.