RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil hente ut omkomne i løpet av dagen

Sist oppdatert:
Mosjøen (NTB): Arbeidet med å få ut de to omkomne etter onsdagens helikopterstyrt i Mosjøen har første prioritet, opplyser politiet.

Både Havarikommisjonen og politiet jobber nå på ulykkesstedet for å finne ut hva som gikk galt da et helikopter styrtet ved Vefsn i Mosjøen onsdag ettermiddag.

To personer omkom i ulykken, en svensk pilot i 60-årene og en norsk kjentmann i 40-årene. De to var tilknyttet selskapet Jämtlands flyg fra Östersund og jobbet med reinsanking da havariet skjedde like etter klokken 17 onsdag.

- Vi har tre personer som gjør undersøkelser på havaristedet, sier vakthavende ved Havarikommisjonen Ørnulf Lien til NTB.

Også to personer fra politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser.

Ifølge kommunikasjonsrådgiver Mette Horsberg ved Helgeland politidistrikt gir terreng og snøforhold utfordringer for arbeidet som politi og havarikommisjonen skal gjøre.

Når NTB snakket med politiet ved 12-tiden torsdag var ikke de to omkomne fraktet ut av ulykkesstedet. Men Horsberg bekrefter at dette arbeidet har første prioritet og at det vil skje i løpet av dagen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere