RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil hjelpe håpløse menn

Foto: TV 2 Zebra
Sist oppdatert:
Er en voksen mann som bor hos mor het på sjekkemarkedet? Det får du se på TV 2 Zebra i høst.

(SIDE2): For i sin store nysatsning skal kanalen få slike single hjemmeboere til å kutte den usynlige lenken som kobler dem til gryta hennar mor.

- Akkurat nå søker vi etter ungkarer som bor hjemme hos mor og far. De har sikkert ikke vondt av å finne kjæreste og flytte hjemmefra. Derfor vil vi se om vi kan hjelpe dem med dette, sier Geir Mikalsen som er kanalredaktør for TV 2 Zebra.

Ligner bondejakten

Blant annet er planen å finne kvinner som har lyst til å bli med dem på date, forteller han til Side2. Det skal de gjøre i ren «Jakten på kjærligheten »-stil.

- Vi ønsker å ha til sammen åtte ungkarer med i programmet. Med disse vil det være et forprogram der vi ber kvinner melde seg.

Populært konsept

Programkonseptet har foreløbig ikke fått tittel eller programleder. Men det er avgjort at det kommer på før juli høst. Det blir laget eksklusivt for TV 2 Zebra, og inngår i kanalens nysatsning på underholdning. Ideen er basert på et engelsk konsept, «Who wants to marry my son?» og har gått som en farsott på nederlandsk tv til svært høye seertall.

Zebra kommer til å satse sterkt på egenprodusert underholdning i tiden fremover. Sammen med «The Man Show» blir ungkarenes jakt på kjærligheten et viktig ledd i dette.

Les mer: Øl og pupper

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere