Vil hun kle av seg her?

Fra svinesti til elskovshi - slik gjør du ungkarsredet klart for damebesøk.

GAMMEL MORO: Ingen damer ønsker å manøvrere seg gjennom tomme ølflasker og pizzaesker når de blir med en mann hjem. Rydd på forhånd! Foto: (stock.xchng)

(LXUS.no) Du har pusset skoene, kledd deg pent og lært deg gentlemantriksene. Trolig har dette gitt deg både en og to dater med din utvalgte kvinne, og det er på tide å invitere henne med hjem.

Men alt forarbeidet hjelper lite om hun må brøyte seg gjennom tomme pizzaesker og ølflasker for å komme innenfor døren, bare for å se at du fortsatt sover med Star Wars-sengetøy og har en tyve år gammel plakat med en lettkledd Samantha Fox på veggen.

LES OGSÅ:
Kan du gentleman-triksene?
Ekte menn gjør ikke dette
Huset alle vil ha

Målet med hjemmebesøket er neppe at din utkårede skal snu i døren og løpe hysterisk til nærmeste døgnåpne apotek for å hamstre avlusningsmiddel. Dersom du vil at hun skal bli, må du la hjemmet ditt være et sted hvor hun faktisk kan få lyst til å ta av seg klærne.

Nettstedet AskMen.com har laget en liste over tiltak du bør ta i hjemmet før du inviterer en kvinne med hjem. Slik gjør du hjemmet ditt mer dating-vennlig:

Foto: Giorgio Benvenuti

Veggene

Her er det lettest å gjøre feil - men også lettest å gjøre en forskjell! Kvitt deg med plakater med lettkledde damer og øl. En voksen mann bør heller ikke ha fotballspillere på veggen. Filmplakater er ok, men da må du ramme dem inn og ikke henge dem opp med tegnestifter!

Vær litt selektiv før du henger opp noe. Vil kunsten din føre til en spennende samtale og gjøre daten din mer interessert i dag, eller vil den få deg til å fremstå som umoden og nifs?

Musikken

Jentevennlig musikk og jentemusikk er ikke det samme. En mann som spiller Spice Girls hjemme er ingen damemagnet. Like ille er altfor agressiv og bråkete musikk, så heavy metal-kveldene får du ta med gutta.

De fleste trår imidlertid feil når de setter på typisk klinemusikk. Spar Barry White og Marvin Gaye til du føler stemningen er moden for det, slik at hun ikke føler at du forventer sex med en gang.

Baren

Du kan ikke invitere en dame hjem på en drink om du ikke har noe å servere henne. Pass derfor på at du alltid har et lite lager. Øl i kjøleskapet er ikke nok, pass på at du har noe mer jentevennlig på lur også - som vin og vodka.

Soverommet

Om du først skal bruke en sum penger på å gjøre ungkarsreiret mer sexy, bør du bruke pengene på soverommet. Kjøp den største sengen du har råd til, noen ekstra puter og sengetøy av god kvalitet.

Alle elsker en veloppredd seng, og ser sengen din komfortabel ut er det også større sjanse for at noen får lyst til å gjeste den.

Badet

Om en dame skulle bli med deg hjem fra byen og det ser ut til å gå mot hjemmematch, kommer hun garantert til å bruke badet ditt før hun bestemmer seg for om hun skal bli eller ikke.

Men om badet som møter henne er en oppvisning i dårlig hygiene, er sjansene for at hun velger å dra hjem til seg selv relativt store. Hvem ønsker vel egentlig å se en grisete mann naken - eller dele seng med ham?

Ingen synes det er moro å skrubbe bad, men det er enda mindre morsomt om daten din løper ut døren før du får sagt "nightcap" og forteller alle vennene sine om han med det hårete og illeluktende badet hun rømte fra forrige helg.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag