RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke bekrefte Rosenberg-avklaring

Sist oppdatert:
Aker Kværners informasjonssjef Geir Arne Drangeid ønsker overfor iMarkedet ikke å kommentere påstandene om at fremtiden til Stavanger-verftet Rosenberg skal avklares på et styremøte torsdag
NTB meldte onsdag at styret i Aker Kværner skal samles torsdag for å drøfte fremtiden ved Rosenberg-verftet.

- Ja, det har vært skrevet i går at dt skal være et styremøte i dag (torsdag, red. anm), sier Geir Arne Drangeid til iMarkedet.

Han vil likevel ikke kommentere om det er hold i disse påstandene, og legger til at Aker Kværner ikke har for vane å hverken annonsere styremøter eller deres innhold.

Stavanger Aftenblad spekulerer i at verftet, med nær 1000 ansatte, vil bli lagt ned. Etter 2005 er verftets ordre bok helt tom. Klubbleder Einar Risa ved Rosenberg mener markedet ser helsvart ut etter 2005.

Adresseavisa hevder at verftet i Verdal skal opp til diskusjon i Aker Kværner-styret om to måneder. Da legges de strategiske planene de nærmeste år for dette verftet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere