*Nettavisen* Nyheter.

Vil ikke kommentere

Verken Kredittilsynet eller Norges Fondsmeglerforbund vil kommentere saken der en blakk privatkunde fikk kjøpe aksjer for 30 millioner kroner gjennom Pareto. Les mer her:

19.05.08 00:16

I går kunne iMarkedet.no publisere nesten en time med samtaler mellom en investor og meglerhuset Pareto. Kunden til meglerhuset blir nå saksøkt fordi han ikke klarer å betale et krav på ovre 1,2 millioner kroner.Dette tapet kom etter vill spekulasjon i Statoil-aksjen, noe som medførte et tap for kunden på 1,8 millioner kroner.Hele saken kan du lese og høre er:


Tapte millioner på Statoil - hør hva som skjedde her

Vil ikke kommentere ennå

Kredittilsynet vil ikke kommentere denne saken på nåværende tidspunkt.- Vi har ikke noe grunnlag for å kommentere denne aktuelle saken på det nåværende tidspunkt, sier fungerende seksjonssjef hos Kredittilsynet John Thore Olsen til iMarkedet.no.Heller ikke Norges Fondsmeglerforbund vil kommentere saken. Etisk Råd i meglerforbundet avviste behandlingen av saken da kunden klaget inn meglerhuset. Årsaken var at saken skal opp til behandling i domstolsapparatet.- Dette er en sak som har vært innom her og avvist siden den skal opp til domstolen, sier Per Broch Mathisen i Norges Fondsmeglerforbund. Han vil ikke kommentere saken i generelle vendinger heller.- Det vil jeg ikke, siden denne saken skal til retten, sier Broch Mathisen til iMarkedet.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag