RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kjøpe Cindy, Jorun og Alejandro

Sist oppdatert:
Idolseerne har talt. Det bør komme plate med Cindy, i tillegg til favorittene Jorun og Alejandro. Se resultatene av undersøkelsen her.

Idol-feberen herjer over landet, og den nye Idol-platen er allerede ute. Når det gjelder om man vil kjøpe et album med noen av Idolene mener 37 prosent av befolkningen at det kan være interessant. Aller størst er interessen blant den kvinnelige befolkningen. Nærmere 45 prosent av de spurte kvinnene ville være interessert i å kjøpe et album med en av finalistene.

Vil kjøpe Alejandro og Jorun
På spørsmålet om hvem av Idolene de helst ville kjøpe en plate med så er det favorittene Jorun og Alejandro som skiller seg ut. Den utstemte Cindy Hovde er det 13 prosent som gjerne vil kjøpe en plate med. Her er fordelingen:

1. Jorun Stiansen 28,4 prosent
2. Alejandro Fuentes 25,6 prosent
3. Cindy Hovde 12, 8 prosent
4. Erik Flaa 8,9 prosent
5. Tone D. Aaberge 8,2 prosent
6. Eva Weel Skram 5,7 prosent
7. Christian Stenseng 3,2 prosent
8. Malin Pettersen 3 prosent
9. Mari Vestbø 1,8 prosent
10. Bjørn Olav Edvardsen 1,1 prosent
11. Andrea Gjendem Brændvik 0,9 prosent
12. David Bakke 0,2 prosent

Her kan du lytte og laste ned sangene fra årets Idol-album

Idol neste år?
Blant totalbefolkningen som ble spurt var det 66 prosent som gjerne ville se Idol igjen neste år, sammenlignet med 72 prosent som ser på programmet i dag. Det er prosentvis flere kvinner som vil ha igjen Idol neste år enn menn, men likevel sier en av ti som i dag ser på Idol at de ikke vil se på Idol om det kommer igjen neste år.

Undersøkelsen er gjort med questback mot 1180 tilfeldig utvalgte lesere av side2.no. Side2.no har månedlig 1,5 millioner unike brukere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere