RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kjøpe Goodtech av børs

Sist oppdatert:
Investor Karl Erik Staubo og hans Holmen Industri setter nå frem et frivillig tilbud på alle aksjene i teknologiselskap Goodtech. Premien i budet er over 30 prosent
Holmen Industri Invest I AS, som kontrolleres av Karl Erik Staubo tilbyr 60 øre pr. aksje i Goodtech gjennom det frivillig tilbudet.

Holmen Industri eier før budet 34,99 prosent av aksjene i Goodtech, og har i forbindelse med budet fått forhåndsaksepter fra eier av aksjer som tilsvarer ytterligere 17 prosent av Goodtech.

Budet tilsvarer en premie på over 30 prosent i forhold til fredagens sluttkurs i Goodtech.

-Holmen Industri har et ønske om å utøve sitt aktive eierskap i Goodtech i sterkere grad. Goodtech har de seneste årene vært gjennom en restrukturering som har medført en nedjustering av aktivitetsomfanget. Resultatene har ikke utviklet seg som ventet, og det er derfor behov for videre strukturering og gjennomføringskraft i forhold til den fokuserte strategi, sier styreformann Stig Grimsgaard Andersen i Holmen Industri i en kommentar.

Tilbudet vil blant annet være betinget av en akseptgrad som gir Holmen Industri Invest I AS og Holmen Industri AS, som i dag eier 34,7 prosent, minimum 90 prosent av det totale antall aksjer i Goodtech ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere