RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil kjøpe hyttetomt til Mette-Marit

Sist oppdatert:
Flertallet av politikerne i Kristiansand strekker seg langt for at kronprinsparet skal kunne kose seg på et eget feriested på Flekkerøy.

(SIDE2): Kristiansand formannskaps flertall sa onsdag entusiastisk ja til å kjøpe en 42 dekar stor eiendom på Flekkerøy for 2,6 millioner kroner. Ti dekar av eiendommen skal reguleres til mulig feriested for kronprinsparet og så eventuelt selges videre til de kongelige, skriver fedrelandsvennen.no.

Det eneste partiet som stemte mot denne handelen var Frp. De mener kommunen oppfører seg som eiendomsspekulant når den går inn som mellommann i denne handelen.

SV gikk også inn for kjøp, men er mot ideen om å selge videre til kronprinsparet. De vil tilby eiendommen som friområde til befolkningen.

- Jeg må si at hjerteligheten i Frps velkomst ikke virker særlig påfallende, svarte Tore Austad fra Høyre, mens Venstres Dag Vige mente Frp må ta inn over seg kronprinsparets spesielle situasjon, skriver fedrelandsvennen.no.

Dette hytteprosjektet har tidligere møtt motstand. Les mer om det ved å følge lenken under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere