RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil knekke søppelreklamen

Sist oppdatert:
Tre av de største leverandørene av e-posttjenester har inngått et samarbeid for å gjenopprette tilliten til tjenestene gjennom å bekjempe søppelpost.

MSN Norge skriver i en pressemelding at tjenesten i samarbeid med Yahoo! og AOL vil intensivere kampen mot uønsket e-post. Partene har blitt enige om å dele erfaringer, kompetanse og teknologiske løsninger for å bekjempe problemet, dette til tross for at de til daglig konkurrerer om markedsandeler.

- Vi må sammen gjenopprette tilliten og vise brukerne at vi tar problemet alvorlig. Men vi ønsker samtidig å vise hvilke tiltak brukerne selv kan iverksette for å unngå uønsket e-post, forklarer portalsjef i MSN Norge, Helge Birkelund, ifølge vår søsterpublikasjon digi.no.

MSN har derfor lansert en egen Internett-side, som skal fortelle Hotmail- og Messenger-brukerne hvordan de kan redusere og unngå spam.

Her kan du lese resten av artikkelen på digi.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere