RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil konkurrere mot tippekupongen

Sist oppdatert:
Unibet, Globet.com og Expekt.com vil konkurrere mot Norsk Tippings tippekupong. De tre er med på en nylansering kalt Supertoto
Gamblingselskapene Unibet, Globet.com og Expekt.com har samlet seg for sammen å utfordre tippemonopolene rundt om i Europa. Nå lanseres nyskapningen Supertoto.

- Supertoto er en helt ny form for tippekupong som skal konkurrere mot Norsk Tippings lørdags- og søndagskupong. De nevnte tippselskapene har sammen dannet det Gibraltar-registrerte selskapet Monnet Ltd., heter det i en pressemelding.

Hittil har tippeselskapene på internett tilbudt odds til alt mulig av kamper og evenement innen sportsverden. Nå har imidlertid tre av de største tippeselskapene i Skandinavia på internett slått hodene sammen. En konkurrent til Norsk Tippings tippekupong er utarbeidet og de som tipper Supertoto kommer fra alle Europas hjørner, heter det i meldingen.

Supertoto er en tippekupong bestående av 14 fotballkamper. Kampene på Supertotos tippekupong spilles lørdager og søndager og kampene velges fra de beste ligaene rundt om i Europa, Premier League (England), Primera Division (Spania), Serie A (Italia) og Bundesliga (Tyskland).

80 prosent av tippeinnsatsen vil havne i premiepotten til Supertoto.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere