*Nettavisen* Nyheter.

Vil lage musikk med kjæresten

KAN IKKE SPILLE: Med nytt piano fra kjæresten er supermodell Kate Moss klar til å lære seg å spille piano og synge duett med Jamie. Foto: gettyimages

Toppmodell Kate Moss legger modellkarrieren på hylla og vender seg mot musikken selv om hun ikke kan spille en eneste note.

(BIIPMAG): Den musikalske kjæresten til Kate Moss, Jamie Hince, vil gjerne hjelpe den aldrende toppmodellen med en karriere innen musikk.

Pianotimer
Selv om Kate (35) ikke kan spille en eneste note er hun ikke redd for å sette foten inn i musikkindustrien fordi musikk kjæresten Jamie rekker ut en hjelpende hånd:

- Kate kan ikke spille en eneste note på pianoet men The Kills-gitaristen Jamie har lovet henne at han vil lære henne å spille, forteller en kilde ifølge The Daily Express.

Piano i gave
Kate skal ha fått en dyr og fin bursdagsgave av kjæresten for å inspirere henne til å spille: Nemlig et Steinway piano verdt 38 000 dollar.

Når hun ikke skal farte verden rundt og gjøre modelloppdrag får hun trolig god tid til å sette seg foran pianoet.

Les også:
Sendte toppløsbilde til feil mann
Kåret til årets største taper
Går i Kate Moss’ fotspor
Den nye gummien
Kjæresteduo
Jamie har sagt at han vil etablere en duo sammen med Kate:

- De vil forme en duo sammen slik som han gjorde med hans bandvenn Alison Mosshart.

Kilden forteller også at Kate har tullet om å kalle duoen for The Mossys. Duoen vil lage en helt annerledes musikk enn Jamie er vant til med The Kills. Musikkstilen vil nok være noe mer romantisk og balladebasert.

Slutter som modell
Det er ikke første gang supermodellen tester ut sangstemmen. Hun har tidligere bidratt på sporet «La Belle at la Bete» med ekskjæresten Pete Doherty og bandet Babyshambles.

Slik vil Kate litt etter litt la låtskriving og sang ta over for catwalk og modelloppdrag etter mange års modellsuksess.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.