RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ofre tenner mot Vålerenga

Sist oppdatert:

Søndag møtes Vålerenga og Hønefoss på AKA arena. Hjemmelaget forbereder seg til kvalifiseringsspill i november og trener Tom Gulbrandsen etterlyser "killerinstinkt" før VIF-kampen.

- Fokus nå er å finne godfølelsen, harmoni i laget, foran kvalifiseringen. Vi har spilt det jeg vil kalle småpent i noen kamper, men jeg savner rett og slett ”killerinstinkt”. Man må være villig til å ofre ei tann for det avgjørende målet i en jevn kamp, for å si det slik, sier han til honefossbk.no.

Hønefoss tapte 1-4 i lokaloppgjøret mot Strømsgodset forrige helg.

- Vi behøver ikke være absolutt enige om alle årsaker til hvorfor det gikk så mye dårligere enn vi trodde, og helt enig blir man vel ikke om slike spørsmål. Men vi hadde en god gjennomgang mandag, og vi er enige om hva som må til for å komme videre mot den ”godfølelsen og harmonien” som laget nå trenger for å prestere skikkelig.

- Vi bør absolutt prestere og helst ta poeng i de to siste kampene, gjerne i begge. Det kan gi verdifull selvtillit. Det er helt klart målsettingen til laget foran avslutningen av serien.

gulbrandsen 670 1
gulbrandsen 670 1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere